Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Sovražite likanje? Tu je rešitev!

June 26, 2018

Čeprav likanje velja za eno največjih nočnih mor vsake gospodinje, obstajajo praktične rešitve, da od danes dalje temu ne bo več tako. Vas zanima, kako si poenostavili življenje?

Uporabljajte mehčalec

Mehčalci vsebujejo sestavine, ki vašemu perilu dajejo dodatno mehkobo. Tako vas bo uporaba mehčalca rešila številnih muk pri likanju vašega perila, obenem pa bo tekstil dišal dolgo časa. Priporočamo seveda uporabo Sampy mehčalca, ki bo poskrbel za prijeten vonj oblačil dlje, kot številni drugi mehčalci.

2. Mokro perilo zložite že pred sušenjem

Čeprav se vam zdi, da boste z zlaganjem mokrega perila takoj po pranju imeli dvojno delo, se vam zelo izplača. Hitreje in enostavneje bo, če boste mokro perilo dali iz pralnega stroja, ga dobro otresli, zložili en kos na drugega in zravnali z rokami. Likanje s tem skoraj ne bo potrebno.

Ko imate enkrat tako zloženo perilo, ga morate po 15 minutah le še enkrat obrniti na drugo stran, da bo perilo enakomerno zravnano. Čarovnija bo popolna.

3. Odležano perilo posušite do konca

Vaše perilo bo po predhodnem, zgoraj opisanem koraku, še vedno mokro. Ko mine naslednjih 20 minut do pol ure, morate perilo raztegniti in ga obesiti na sušilo. Lahko ga tudi posušite v sušilnem stroju, da se perilo popolnoma posuši. Ključnega pomena pri tem je, da perila po končanem sušenju ne pustite ležati v sušilnem stroju. S tem bodo vaše nočne more za vedno rešene.

Preberite tudi

RSS
Instagram