Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Kako najlonkam podaljšati rok trajanja

December 28, 2018

Sezona najlonk oziroma hlačnih nogavic je tu. Ker veljajo za enega bolj občutljivih kosov v ženski omari, je pomembno, da se zanje tudi lepo poskrbi. Pranje najlonk ni zahtevno, vendar zahtevajo vseeno nekaj dodatne nege.

NAJLONKE DAJTE V ZMRZOVALNIK

Če ste ravnokar kupile nove s popolnim vzorcem, jih boste zaščitile pred paranjem tako, da jih pred prvim nošenjem namočite v vodo, ocedite in jih v plastični vrečki preko noči pustite v zmrzovalniku. Nizke temperature bodo utrdile material in tako jim boste podaljšale rok trajanja. Naslednji dan jih pustite, da se odtalijo pri sobni temperaturi.

PRANJE NAJLONK

Priporočamo ročno pranje najlonk v mlačni vodi do 30 stopinj. Vedno uporabljajte blaga tekoča sredstva za pranje. Nogavice temeljito, a previdno izperite. V primeru, da se odločite za pranje v pralnem stroju, položite nogavice v pralno vrečko in izberite program za občutljive tkanine.

Pomembno! Pred pranjem ne pozabite z rok sneti vsega nakita, da ne boste poškodovale tkanine.

SUŠENJE NAJLONK

Ne sušite najlonk na soncu ali radiatorju, sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, saj bo deformiralo material.

STRGANE NAJLONKE – S.O.S. NASVET

Če so se vam najlonke strgale nekje vmes, pa lahko to rešite tako, da s prozornim lakom za nohte premažete strgan del in si zagotovite, da se ne bodo trgale naprej.

Da bodo vaše najlonke nežne in s prijetnim vonjem pa pri pranju uporabite mehčalec Sampy.

Preberite tudi

RSS
Instagram