Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Prednost pralnih plenic za dojenčke

February 26, 2019

Številni bodoči starši in tiski, ki so starši postali pred kratkim, se velikokrat sprašujejo, kaj je bolje; so to plenice za enkratno uporabo, ali bi bilo bolje uporabljati pralne plenice.

Kot dobro vemo, oziroma kot vedo povedati babice in dedki, dobrih trideset let nazaj sploh še ni bilo moč dobiti plenic za enkratno uporabo. Še tisti, ki so si jih privoščili pa so jih velikokrat po nakup odšli v Italijo ali Avstrijo.

Varovanje okolja

Odločitev o tem, katere plenice bo imel vaš malček morata sprejeti oba starša, saj je prav, da oba celovito skrbita tudi za nego otroka. Vedno več ljudi se pri izbiri plenic tako odloča tudi na podlagi vprašanja ekologije. Pri takih starših bodo prva odločitev brez dvoma pralne plenice.

Karakteristike pralnih plenic

In kaj je pomembno, če se odločite, da boste za vašega malčka kupili pralne plenice? Otroške pralne plenice morajo odlikovati mehkoba, kakovostni materiali, nežnost in prijazni dizajni. Pomembno je tudi, da jih vsakič dobro operete.

Pri pranju plenic pa lahko uporabite poleg detergenta tudi mehčalec Sampy, saj bodo pralne plenice prijetno dišale, mehkejše bodo, nežen vonj pa bo trajal še dolge tedne.

Preberite tudi

RSS
Instagram