Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Zakaj uporabljati samo pralni stroj in perilo sušiti na zraku?

March 28, 2019

Na trgu obstajajo številni pralno-sušilni stroji, ki pa žal ne zadovoljujejo najvišjih standardov, oziroma optimalnosti delovanja. Tako pravijo zadnje opravljene študije testov. V kolikor potrebujete poleg pralnega stroja tudi stroj za sušenje perila, naj bo to samostojna naprava, svetujejo strokovnjaki.

Številni kombinirani stroji se hitreje kvarijo

Poleg tega, da se je pri kar nekaj proizvajalcih pralno-sušilnih strojev izkazalo, da delajo vrhunske naprave, pa marsikateri tak stroj ni energetsko tako optimalen, kot bi lahko bil.

Poleg tega, da strokovnjaki svetujejo uporabo izključno pralnega stroja, saj boste tako bolj poskrbeli za okolje, saj boste potrošili manj električne energije, posledično nižji pa bodo tudi zneski na vaših položnicah za elektriko.

Preberite tudi

RSS
Instagram