Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Zakaj ni pametno kupovati prepoceni oblačila

April 29, 2019

Akcijske cene trgovcev z oblačili nas običajno kar mamijo v nakupe. Izložbe se bohotijo druga pred drugo in tekmujejo z nizkimi cenami. Pa je poceni zares tudi kvalitetno? Odvisno. Odvisno od številnih dejavnikov.

Kvaliteta je povezana s ceno

Za oblačila velikokrat velja, da je cena s kvaliteto vsekakor v premem sorazmerju. Če zapišemo bolj po domače – malo denarja, malo muzike. Če se nekateri s tem sprijaznijo, pa so drugi velikokrat razočarani, zakaj so se njihova oblačila preveč skrčila, preluknjala, ali razbarvala.

Največje težave prepoceni oblačil

Najpogosteje se zgodi, da se oblačila cenejšega denarnega ranga hitro stržejo. Prav tako se takšna oblačila tudi hitro razbarvajo. To, na kar pa bi potrošniki morali biti resnično pozorni je skrb za zdravje. Nič kolikokrat se pripeti, da koža v takih oblačilih ne diha, kar pa za naše telo ni najbolj zdravo.

Skrb za okolje

Cenejša oblačila se hitro uničijo, zato jih tudi veliko hitreje zavržemo, kot bi jih sicer. To ima tudi vpliv na okolje, saj se s tem poveča količina odvrženih odpadkov. Razmislite raje o tem, da si kdaj pa kdaj privoščite kakšen malenkost dražji kos garderobe, ki ga boste lahko večkrat oblekli in s tem vsaj za kakšen odstotek prispevali k varovanju okolja – in seveda tudi zdravja.

Preberite tudi

RSS
Instagram