Koliko garderobe naj ima otrok v vrtcu? Tu je odgovor!

V septembru se z novim šolskim letom prične tudi novo vrtčevsko leto. Z njim pa tudi prehod iz dolgega in precej vročega poletja v precej bolj hladno jesen. Če smo še pred nekaj dnevi imeli temperature do 30 stopinj, se bodo zdaj termometri težko povzpeli čez dvajsetico. In kako obleči otroke?

STELEX – Prejemnik nagrade TRUSTED BRAND 2019

Letos so v Sloveniji že trinajstič po vrsti naročniki revije Reader’s Digest Slovenija navedli svojo najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v skupno 33 kategorijah. Nagrada je šla letos tudi v roke podjetja Šampionka za blagovno znamko Stelex.

Tako lahko privarčujete pri oblačilih za dojenčke in malčke

May 7, 2019

Pogosto se dogaja, da nosečnice in mlade mamice pod tako imenovanim “vplivom hormonov” pretiravajo z nakupovanjem oblačil za najmlajše. Ta trend je s porastom spletnih trgovin v zadnjih letih še bolj izrazit, kot je bil do sedaj! Recite: “DOVOLJ JE brezglavega zapravljanja!”

Nakupovanje s hormoni

Želja po zagotavljanju kar se da čim boljšega standarda naših najmlajših številne bodoče starše, predvsem pa mamice in babice, ki bodo v to vlogo vstopile prvič, je izredno velika. S tem trpi tako vaš družinski proračun, kot tudi garderobne omare, ne bi pa smeli pozabiti niti na obremenjevanje okolja.

Veliko mamic čez čas reče, da jim je tako škoda, ker so v omari dejansko ostala še neponošena oblačila. Celo takšna, na katerih je še vedno etiketa s ceno iz trgovine. Naši najmlajši sploh v prvem letu in pol rastejo tako hitro, da so oblačila hitro premajhna. Zato vam svetujemo, da kupite le toliko oblačil, kolikor jih otrok ponosi v 7 – 10 dneh.

Mamljive spletne trgovine

Potrošništvo na spletu je v zadnjem času v izrazitem porastu. Tega se zavedajo tudi trgovci. In prav bodoče ter sveže pečene mamice so najbolj na udaru. Zakaj? Mamice so v tem obdobju življenja več časa doma, partner je v službi, otrok spi, zunaj je slabo vreme, … idealen čas za brskanje po internetu in glej ga zlomka. Spletne trgovine se s številnimi popusti, ki jih res ne smete zamuditi, saj je to zadnja in neverjetna priložnost, kar same ponujajo. Znano, kajne?

Oblačila kupuje s trezno glavo. Raje dvakrat premislite, ali oblačilo res potrebujete in ali jih nimate doma že dovolj. Predvsem pa pri nakupih glejte na kvaliteto. Kupljena oblačila pa obvezno operite še preden jih bo vaš malček prvič oblekel.

Svetujemo vam, da pri pranju vaših oblačil uporabite mehčalce Sampy, saj bodo oblačila dolgo prijetno dišala ter zaradi posebne formule ohranjala mehkobo.

Preberite tudi

RSS
Facebook
Twitter
Instagram