Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Koliko garderobe naj ima otrok v vrtcu? Tu je odgovor!

September 19, 2019

V septembru se z novim šolskim letom prične tudi novo vrtčevsko leto. Z njim pa tudi prehod iz dolgega in precej vročega poletja v precej bolj hladno jesen. Če smo še pred nekaj dnevi imeli temperature do 30 stopinj, se bodo zdaj termometri težko povzpeli čez dvajsetico. In kako obleči otroke?

Ne pretiravajte z oblačili

Otrok v prvih hladnejših jesenskih dneh ne oblecite preveč. Sonce je namreč še vedno “solidno močno” in hitro lahko vašemu malčku postane prevroče. Bodite zmerni z debelino majice in hlač in pomislite, ali res že potrebuje tudi žabice.

Otroku čez majico nadenite jopico ali lahko prehodno bundico. Lahko mu čez majico oblečete tudi anorak. Tudi v nahrbtnik za v vrtec mu dajte vremenu primerna oblačila. Med rezervna oblačila tako skoraj da obvezno sodi vsaj en bodi, bombažna majica z dolgimi rokavi, hlače, nogavice, lahko pa tudi žabice. Slednje naj bodo nadete le po potrebi.

Pri mlajših otrocih, starih od enega do treh let je prav, da imajo s seboj v nahrbtniku vsaj dvojno garderobo. Malčki v starosti od treh do šestih let pa imajo lahko načeloma le po en kos rezervne garderobe, saj se ne slinijo, oziroma je nekoliko manj možnosti, da bodo konkretno umazani.

Preberite tudi

RSS
Instagram