Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Na pomoč: Oblačila so se obarvala!

November 21, 2019

Oblačila so se v pralnem stroju obarvala v roza barvo!”, je stavek, ki smo ga slišali že neštetokrat. Kako si pomagati v situaciji, ko vaša oblačila spremenijo barvo pa boste izvedeli spodaj.

Vedno preverite, kaj daste v pralni stroj

Naše neprestano hitenje je eden glavnih razlogov, da pride do napak, oziroma do situacije, ko se zgodi, da se v pralnem stroju oblačila obarvajo. Včasih je za to kriv bodisi kos spodnjega perila, ki smo ga po nesreči vstavili v pralni stroj z belimi kosi oblačil, ali pa je za tako situacijo kriva nova majica, za katero smo bili še pred uro ali dvema prepričani, da ne bo spustila barve.

Preprečite obarvanje oblačil!

Ste kupili novo in po možnosti še drago majico, za katero ste prepričani, da ne bo spustila barve? To lahko ugotovite le na en način. Preden daste takšno majico v pralni stroj jo namočite v posodo z vodo, ali pa v banji. Tako boste ugotovili, ali se je voda obarvala. Posledično ste lahko prepričani, da se bo pri prvem pranju v pralnem stroju situacija ponovila!

Za samo pranje vaših oblačil vam svetujemo tudi uporabo mehčalcev Sampy. Slednji poskrbijo, da bodo vaša oblačila mehka in da bodo še dolgo lepo dišala.

Preberite tudi

RSS
Instagram