Septembrska Sampy nagradna igra prinesla srečo …

V našo tokratni Sampy nagradni igri, v kateri bomo nekoga izmed vas osrečili s Sampy darilnim paketom. Nekdo izmed vas bo prejel Sampy mehčalce, zaradi katerih bodo vaša oblačila nebeško mehka in prijetnega vonja.

Izžrebali smo nagrajenko Sampy

V junijski Sampy nagradni igri je bilo več kot sto sodelujočih. Nagrada pa gre žal v roke zgolj ene osebe. In kdo je nagrajenec, oziroma nagrajenka?

Zaključena je prva decembrska Sampy nagradna igra

December 8, 2019

Zaključena je prva decembrska Sampy nagradna igra, ki je potekala na Facebook strani Sampy mehčalcev. Eden izmed srečnežev tako prejme praktično Sampy darilce, ki bo pripomoglo k temu, da bo perilo dlje in lepše dišalo.

Sampy zato v prvi nagradni igri, ki se na Facebook strani Sampy mehčalcev prične vsak decembrski ponedeljek in traja 7 dni, torej do nedelje, podarja paket Sampy mehčalcev.

Inovativna izkušnja vonja, ki na posušenem perilu krepi svojo intenzivnost!

PREDNOSTI MEHČALCEV SAMPY

  • Nežno, mehko perilo z več volumna
  • Dolgotrajen in prijeten vonj do naslednjega pranja
  • Olajša likanje in pospeši sušenje
  • Deluje antistatično
  • Prijazen do okolja in pralnega stroja

Naš tokratni srečni nagrajenec v SAMPY nagradni igri je postal … gospod Darijan G., ki smo ga o nagradni igri obvestili tudi preko Facebooka. Nagrajencu iskreno čestitamo, vse ostale pa vabimo, da nas spremljate še naprej in poskusite srečo tudi prihodnjič.

Preberite tudi

RSS
Instagram