Koronavirus: Oblačila perite pogosteje!

oblačila

Koronavirus velja za eno resnejših, predvsem pa javnosti še vedno precej neznanih zdravstvenih obolenj v zadnjem času. Gre za virus, pri katerem je kvalitetna higiena izjemnega pomena.

Izžrebali smo 4. decembrsko nagrajenko!

Četrta decembrska Sampy nagradna igra, ki je potekala na Facebook strani Sampy mehčalcev, je zaključena. En nagrajenec, oziroma nagrajenka izmed vseh sodelujočih tako prejme praktično Sampy darilce, ki bo pripomoglo k temu, da bo perilo dlje in lepše dišalo. Sampy zato v tretji nagradni igri, ki se na Facebook strani Sampy mehčalcev poteka vsak decembrski teden, […]

Zaključena je prva decembrska Sampy nagradna igra

December 8, 2019

Zaključena je prva decembrska Sampy nagradna igra, ki je potekala na Facebook strani Sampy mehčalcev. Eden izmed srečnežev tako prejme praktično Sampy darilce, ki bo pripomoglo k temu, da bo perilo dlje in lepše dišalo.

Sampy zato v prvi nagradni igri, ki se na Facebook strani Sampy mehčalcev prične vsak decembrski ponedeljek in traja 7 dni, torej do nedelje, podarja paket Sampy mehčalcev.

Inovativna izkušnja vonja, ki na posušenem perilu krepi svojo intenzivnost!

PREDNOSTI MEHČALCEV SAMPY

  • Nežno, mehko perilo z več volumna
  • Dolgotrajen in prijeten vonj do naslednjega pranja
  • Olajša likanje in pospeši sušenje
  • Deluje antistatično
  • Prijazen do okolja in pralnega stroja

Naš tokratni srečni nagrajenec v SAMPY nagradni igri je postal … gospod Darijan G., ki smo ga o nagradni igri obvestili tudi preko Facebooka. Nagrajencu iskreno čestitamo, vse ostale pa vabimo, da nas spremljate še naprej in poskusite srečo tudi prihodnjič.

Preberite tudi

RSS
Instagram