5 velikih napak, ki jih delate pri pranju perila

sampy

Naše babice brez dvoma poznajo veliko trikov in pravil glede pranja perila. Celoten proces pranja perila je pomagala pospešiti in olajšati elektrika, z njo pa tudi izum pralnega stroja. Toda v trenutku, ko so in smo pričeli s pranjem oblačil v pralnem stroju, so se pričele pojavljati tudi “napake”, ki lahko uničijo tekstil. In s […]

Mehčalec Sampy za mehkejša oblačila

Ali ste vedeli, da so mehčalci Sampy proizvedeni v Sloveniji? Da bo perilo bolj mehko in dišeče, vam svetujemo uporabo Sampy mehčalca, ki ga lahko kupite v kar petih različnih vonjih.

Zaključena je prva decembrska Sampy nagradna igra

December 8, 2019

Zaključena je prva decembrska Sampy nagradna igra, ki je potekala na Facebook strani Sampy mehčalcev. Eden izmed srečnežev tako prejme praktično Sampy darilce, ki bo pripomoglo k temu, da bo perilo dlje in lepše dišalo.

Sampy zato v prvi nagradni igri, ki se na Facebook strani Sampy mehčalcev prične vsak decembrski ponedeljek in traja 7 dni, torej do nedelje, podarja paket Sampy mehčalcev.

Inovativna izkušnja vonja, ki na posušenem perilu krepi svojo intenzivnost!

PREDNOSTI MEHČALCEV SAMPY

  • Nežno, mehko perilo z več volumna
  • Dolgotrajen in prijeten vonj do naslednjega pranja
  • Olajša likanje in pospeši sušenje
  • Deluje antistatično
  • Prijazen do okolja in pralnega stroja

Naš tokratni srečni nagrajenec v SAMPY nagradni igri je postal … gospod Darijan G., ki smo ga o nagradni igri obvestili tudi preko Facebooka. Nagrajencu iskreno čestitamo, vse ostale pa vabimo, da nas spremljate še naprej in poskusite srečo tudi prihodnjič.

Preberite tudi

RSS
Instagram