Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Sampy FOTO nagrajenka je …

April 18, 2020

sampy

Na naši Sampy facebook strani je v tem tednu potekala foto nagradna igra. Povabili smo vas, da ste nam v komentar na naši Facebook strani pošiljali najlepše pomladne foto utrinke.

Tekom celotnega tedna ste nam poslali skoraj 150 čudovitih pomladnih fotografij, srečnega nagrajenca, oziroma nagrajenko pa smo izžrebali izmed vseh, ki ste v naši nagradni igri sodelovali.

Zmagovalna fotografija. Foto: Renata P.

Naša Sampy nagrajenka je tako postala gospa Renata P., ki nam je poslala fotografijo čudovite cvetoče češnje. V dar bo nagrajenka tako prejela darilni paket mehčalcev Sampy, ki poskrbijo, da bo vaše perilo še dolgo čudovito dišalo.

Sampy mehčalci poskrbijo, da je vaše perilo bolj mehko.

Preberite tudi

RSS
Instagram