Mehčalec Sampy za mehkejša oblačila

Ali ste vedeli, da so mehčalci Sampy proizvedeni v Sloveniji? Da bo perilo bolj mehko in dišeče, vam svetujemo uporabo Sampy mehčalca, ki ga lahko kupite v kar petih različnih vonjih.

Kako odstraniti madeže krvi iz oblačil?

Menstrualna kri, kri zaradi poškodbe, ali pa kri, ki je otroku stekla iz nosa na oblačilo. Zaupamo vam, kako hitro in enostavno odstraniti madeže krvi iz oblačil.

Nagradna igra: koliko pranj lahko naredite z dvolitrskim mehčalcem Sampy?

May 14, 2020

V Sampy nagradni igri smo vas spraševali, ali veste, koliko pranj lahko naredite z dvolitrskim mehčalcem Sampy? Pravilni odgovor je 80 pranj!

V naši tokratni Sampy nagradni igri na facebook strani Sampy vas je sodelovalo več kot 300. V veselje nam je, da spremljate naše objave. Zato vas ob tej priložnosti vabimo tudi v našo skupino Sampy – nasveti za pranje perila, kjer skupaj z vami rešujemo oblačila pred madeži in drugimi nevšečnostmi.

sampy mehcalec za perilo
Sampy – mehčalci nove generacije

Kdo je tokratna nagrajenka?

V naši tokratni nagradni igri, v kateri podarimo Sampy – darilni paket mehčalcev, je bila sreča na strani gospe Mateje V., ki smo jo o žrebu že obvestili tudi preko zasebnega sporočila.

Vsem ostalim se zahvaljujemo za sodelovanje v nagradni igri in vas vabimo, da naše objave spremljate še naprej, saj bomo tudi v prihodnje nagrajevali naše zveste uporabnike.

Preberite tudi

RSS
Instagram