Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Nagradna igra: koliko pranj lahko naredite z dvolitrskim mehčalcem Sampy?

May 14, 2020

V Sampy nagradni igri smo vas spraševali, ali veste, koliko pranj lahko naredite z dvolitrskim mehčalcem Sampy? Pravilni odgovor je 80 pranj!

V naši tokratni Sampy nagradni igri na facebook strani Sampy vas je sodelovalo več kot 300. V veselje nam je, da spremljate naše objave. Zato vas ob tej priložnosti vabimo tudi v našo skupino Sampy – nasveti za pranje perila, kjer skupaj z vami rešujemo oblačila pred madeži in drugimi nevšečnostmi.

sampy mehcalec za perilo
Sampy – mehčalci nove generacije

Kdo je tokratna nagrajenka?

V naši tokratni nagradni igri, v kateri podarimo Sampy – darilni paket mehčalcev, je bila sreča na strani gospe Mateje V., ki smo jo o žrebu že obvestili tudi preko zasebnega sporočila.

Vsem ostalim se zahvaljujemo za sodelovanje v nagradni igri in vas vabimo, da naše objave spremljate še naprej, saj bomo tudi v prihodnje nagrajevali naše zveste uporabnike.

Preberite tudi

RSS
Instagram