Objavljamo ime nagrajenke Sampy nagradne igre

Sampy Facebook nagradna igra je zaključena in moramo vas pohvaliti, da ste zahtevno nalogo nagradne igre dobro opravili.

5 velikih napak, ki jih delate pri pranju perila

sampy

Naše babice brez dvoma poznajo veliko trikov in pravil glede pranja perila. Celoten proces pranja perila je pomagala pospešiti in olajšati elektrika, z njo pa tudi izum pralnega stroja. Toda v trenutku, ko so in smo pričeli s pranjem oblačil v pralnem stroju, so se pričele pojavljati tudi “napake”, ki lahko uničijo tekstil. In s […]

Nagradna igra: koliko pranj lahko naredite z dvolitrskim mehčalcem Sampy?

May 14, 2020

V Sampy nagradni igri smo vas spraševali, ali veste, koliko pranj lahko naredite z dvolitrskim mehčalcem Sampy? Pravilni odgovor je 80 pranj!

V naši tokratni Sampy nagradni igri na facebook strani Sampy vas je sodelovalo več kot 300. V veselje nam je, da spremljate naše objave. Zato vas ob tej priložnosti vabimo tudi v našo skupino Sampy – nasveti za pranje perila, kjer skupaj z vami rešujemo oblačila pred madeži in drugimi nevšečnostmi.

sampy mehcalec za perilo
Sampy – mehčalci nove generacije

Kdo je tokratna nagrajenka?

V naši tokratni nagradni igri, v kateri podarimo Sampy – darilni paket mehčalcev, je bila sreča na strani gospe Mateje V., ki smo jo o žrebu že obvestili tudi preko zasebnega sporočila.

Vsem ostalim se zahvaljujemo za sodelovanje v nagradni igri in vas vabimo, da naše objave spremljate še naprej, saj bomo tudi v prihodnje nagrajevali naše zveste uporabnike.

Preberite tudi

RSS
Instagram