Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Objavljamo ime nagrajenke Sampy nagradne igre

June 4, 2021

Sampy Facebook nagradna igra je zaključena in moramo vas pohvaliti, da ste zahtevno nalogo nagradne igre dobro opravili.

Iskati podobnosti in razlike med nogavicami je vedno prava nočna mora. V Sampy nagradni igri smo vas prosili, da poiščete, koliko je razlik med zgornjo in spodnjo fotografijo nogavic različnih barv in vzorcev.

Naša tokratna Sampy nagrajenka prejme darilni paket mehčalcev Sampy.

In uspelo vam je! 🙂 Večina sodelujočih vas je pravilno ugotovila, da je med slikama 5 razlik. Z malo sreče pri žrebu pa gre nagrada v roke Anice Šalamija, ki ji iskreno čestitamo, ostale pa vabimo, da sledite našim vsebinam na spletni strani Sampy in novostim o mehčalcih Sampy še naprej.

Preberite tudi

RSS
Instagram