Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Sampy poletna nagradna igra je zaključena

August 4, 2021

Konec julija in v prvih dnevih avgusta je na Sampy Facebook strani potekala poletna nagradna igra. Pridno ste v komentarjih objavljali vaše poletne fotografije, nekoga izmed vas pa bomo tudi osrečili s Sampy mehčalci.

Poletje je čarobno obdobje, ko smo lahko malo bolj sproščeni in si privoščimo trenutke za oddih. Seveda ne gre brez nujnih gospodinjskih opravil, med katera sodijo pranje, sušenje in likanje oblačil. Drži? 🙂

Ta opravila so z mehčalci Sampy, ki so mimogrede vrhunski slovenski proizvod, lažje in hitreje opravljena. Za to je zaslužna posebna formula. Z mehčalci Sampy bodo vaša oblačila mehkejša, prijetnejšega vonja in kar je še najbolj pomembno – prej zlikana.

Od prednosti mehčalcev Sampy pa še k nagradi

V nagradni igri na Sampy Facebook strani je izmed vseh sodelujočih bila sreča pri žrebu tokrat na strani gospe Marije Šalehar. Poslala nam je to čudovito morsko fotografijo, ob kateri je zapisala: “Da ne bo šel sonček prehitro spat.”

Fotografija nagrajenke Sampy nagradne igre

Preberite tudi

RSS
Instagram