Izžrebali smo nagrajenko Sampy

V junijski Sampy nagradni igri je bilo več kot sto sodelujočih. Nagrada pa gre žal v roke zgolj ene osebe. In kdo je nagrajenec, oziroma nagrajenka? Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Se tudi vam zdi, da so oblačila v omari vse prej kot mehka? Najbrž se ne motite veliko, če vam namignemo, da […]

Znano je ime nagrajenke Sampy nagradne igre

V marčevski Sampy nagradni igri vas je bilo izjemno veliko število sodelujočih, za kar smo vam izjemno hvaležni. Sreča in s tem zmaga pa je bila na strani le ene nagrajenke, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy.

Izžrebali smo nagrajenko Sampy

June 14, 2022

V junijski Sampy nagradni igri je bilo več kot sto sodelujočih. Nagrada pa gre žal v roke zgolj ene osebe. In kdo je nagrajenec, oziroma nagrajenka?

Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo

Se tudi vam zdi, da so oblačila v omari vse prej kot mehka? Najbrž se ne motite veliko, če vam namignemo, da si zaslužite boljši mehčalec, prijetnega in nežnega vonja, ki bo trajal mesece.

Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere bo tudi likanje oblačil lažje in hitrejše. 

Pranje oblačil bo tako v še večji užitek tudi naši tokratni Sampy nagrajenki, ki bo na dom prejela paket mehčalcev Sampy. Tokrat je bila sreča na strani gospe Alje Mesarič, ki ji ob tej priložnosti iskreno čestitamo!

Preberite tudi

RSS
Instagram