Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Izžrebali smo nagrajenko Sampy

June 14, 2022

V junijski Sampy nagradni igri je bilo več kot sto sodelujočih. Nagrada pa gre žal v roke zgolj ene osebe. In kdo je nagrajenec, oziroma nagrajenka?

Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo

Se tudi vam zdi, da so oblačila v omari vse prej kot mehka? Najbrž se ne motite veliko, če vam namignemo, da si zaslužite boljši mehčalec, prijetnega in nežnega vonja, ki bo trajal mesece.

Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere bo tudi likanje oblačil lažje in hitrejše. 

Pranje oblačil bo tako v še večji užitek tudi naši tokratni Sampy nagrajenki, ki bo na dom prejela paket mehčalcev Sampy. Tokrat je bila sreča na strani gospe Alje Mesarič, ki ji ob tej priložnosti iskreno čestitamo!

Preberite tudi

RSS
Instagram