Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Najpogostejše napake pri uporabi spodnjega perila

August 9, 2017

Izbor pravilnega spodnjega perila je pomemben ne samo z estetskega vidika, pač pa tudi z zdravstvenega. Lahko se zgodi, da vas šivi režejo, vam je zaradi spodnjega perila na splošno neudobno, ali pa koža zaradi napačnega materiala ne diha. Vse te neprijetnosti zato vplivajo na vaše počutje in zdravje. Preverite, kako se temu izogniti.

Spodnje perilo običajno perete v pralnem stroju. Le ta pa vam v kombinaciji z vročo vodo in detergentom s časom poslabša elastičnost perila. Če se le da, ga raje perite na roke, ali v vrečki za pranje perila ter z ne preveč vročo vodo.

Malo denarja, malo muzike. Tako se glasi stara fraza. Velja tudi za nakup spodnjega perila. Ne kupujte poceni spodnjega perila, saj je tekstil običajno slabše kvalitete in prej se bo perilo strgalo. To pa pomeni, da bo vaše “varčevanje” bolj tek na kratke proge.

Ko kupujete spodnje perilo, ne lažite sami sebi. Če boste, sploh ženske, kupovale premajhno perilo, bo le to skrajno neudobno, na vas pa ima lahko na dolgi rok tudi zdravstvene posledice. Perilo torej kupujte dimenzijam telesa primerno in ne lažite si glede konfekcijskih številk.

Najbolj udobne spodnje hlačke so tiste z “nevidnimi šivi”. Le-te so bolj udobne, manj možnosti je, da bi dražile vašo kožo pa še veliko bolj estetske bodo.

Nasvet za vroče poletje – ne nosite čipkastega spodnjega perila. Narejeno je iz sintetičnih materialov in kljub luknjicam ne diha. Uporabite raje spodnje perilo iz bombaža.

Če pa bi radi, da bo vaše perilo vedno mehko in dišeče, vam svetujemo uporabo mehčalcev Sampy pri vsakem pranju.

Preberite tudi

RSS
Instagram