Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

NASVET: Ne svetujemo nakupa kombiniranih pralno-sušilnih strojev

February 27, 2018

Vedno bolj popularni so kombinirani pralno-sušilni stroji. Kljub vedno večji popularnosti pa jih strokovnjaki ne svetujejo, saj ne dosegajo tako dobrega rezultata pranja in sušenja, kot samostojni stroji za pranje in sušenje perila.

Podrobnejšo raziskavo o pralno-sušilnih strojih je pripravila Zveza potrošnikov Slovenije in jo tudi objavila v njihovi reviji ZPS test. Preizkusi pravijo, da je kvaliteta opranega in posušenega perila veliko slabša pri kombiniranih strojih za pranje in sušenje. Take aparate priporočajo predvsem tistim, ki imajo resnično stisko s prostorom.

Če gledamo splošno povprečje aparatov, ki jih prodajajo na trgu, številni kombinirani stroji perejo relativno dobro. Razlika se pokaže pri sušenju. Večina kombiniranih strojev perilo suši veliko počasneje, oziroma predolgo. Poleg tega ostane perilo v teh strojih tudi bolj zmečkano.

Obstajajo seveda tudi prednosti

Če resnično uporabljate kombinirane pralno-sušilne stroje za pranje in sušenje, lahko nastavite avtomatsko sosledje funkcij. Pozorni morate biti le na to, da lahko sušite manjšo količino perila, kot ga vstavite v stroj, če bi perilo samo prali. To pomeni, da morate prati večkrat po malo perila.

Preberite tudi

RSS
Instagram