Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

NASVET: Kako odstraniti madeže jagod

March 13, 2018

Prihajajo meseci, ko bo narava oživela, njene dobrote pa bodo zato na naših jedilnikih pogosteje, kot pozimi. Ja, le malokdo nima rad jagod, tega okusnega sadeža, katerega madeži znajo biti prava nadloga, če jih ne odstranite pravočasno. 

Najbolj na udaru so otroška oblačila.

Splošno je že znano, da je madeže najlažje odstraniti z oblačil takrat, ko še niso zasušeni. To velja tudi za madeže okusnega sadeža, ki ga že najdemo na trgovskih policah, kaj kmalu pa bo pogost gost našega vrta. Madeže jagod lahko odstranimo na naraven način. Vse kar potrebujete sta voda in kis.
 
Če je mogoče, v posodi segrejte vodo in dodajte kis. Ko bo voda s kisom vroča, a ne prevreta, odstavite zmes s štedilnika in v njen namočite oblačila z jagodnimi madeži. Bodite previdni, da se ne opečete.
Ko boste madeže z oblek odstranili, oblačila operite v pralnem stroju. Svetujemo vam, da poleg detergenta uporabite tudi mehčalec Sampy. Tako bo oblačila lažje zlikati, vonj po sveže opranem perilu pa bo ostal še veliko dlje, kot pri drugih mehčalcih.

Preberite tudi

RSS
Instagram