Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

NASVET: Kaj narediti s starimi oblačili?

April 20, 2018

Številni ste se že lotili pomladnega čiščenja garderobne omare in ugotovili, da vam nekatera oblačila niso več prav, ali pa so strgana, niso več v modi, … Že veste, kaj boste naredili z njimi? Obstajajo številne ekonomične in praktične rešitve, nekaj izmed njih pa vam jih bomo zaupali tukaj.

Recikliranje oblačil

Ste že pomislili, da bi vaša stara oblačila reciklirali? To lahko storite že danes! Majice in hlače, ki imajo raztrganine, ali imajo trdovratne madeže lahko preprosto skrajšate in obrobite. Dobili boste trendovske kose oblačil.

Zamenjajte jih v trgovinah

Vedno več trgovin v Sloveniji se po vzoru iz tujine poslužuje ekoloških kampanj. V trgovino stranke prinesete stare kose oblačil, oni pa vam v zameno za vašo skrbnost podarijo vrednostne bone, ali kupone s popusti za kasnejše nakupe.

Iz oblačil v modne dodatke

Stare in uničene kavbojke lahko preoblikujete v fashion torbico. Na internetu pobrskajte za šiviljskimi vzorci in previdno razrežite kavboje, nato jih obrnite, da bo notranji del tekstila na zunanji strani ter zašijte po robu. Blago nato obrnite na pravilno stran in dobili boste jeans torbico.

Preberite tudi

RSS
Instagram