Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Izžrebali smo 4. decembrsko nagrajenko!

December 31, 2019

Četrta decembrska Sampy nagradna igra, ki je potekala na Facebook strani Sampy mehčalcev, je zaključena. En nagrajenec, oziroma nagrajenka izmed vseh sodelujočih tako prejme praktično Sampy darilce, ki bo pripomoglo k temu, da bo perilo dlje in lepše dišalo.

Sampy zato v tretji nagradni igri, ki se na Facebook strani Sampy mehčalcev poteka vsak decembrski teden, podarja paket Sampy mehčalcev.

Sampy mehčalci – vrhunski slovenski proizvod!

Ali poznate vse prednosti mehčalcev Sampy?

  • Nežno, mehko perilo z več volumna
  • Dolgotrajen in prijeten vonj do naslednjega pranja
  • Olajša likanje in pospeši sušenje
  • Deluje antistatično
  • Prijazen do okolja in pralnega stroja

Naša tokratna srečna nagrajenka v SAMPY nagradni igri je postala … gospa Brigitkica Panjan, ki smo jo o nagradni igri obvestili tudi preko Facebooka. Nagrajenki iskreno čestitamo, vse ostale pa vabimo, da nas spremljate še naprej in poskusite srečo tudi prihodnjič.

Preberite tudi

RSS
Instagram