Kako odstraniti madeže krvi iz oblačil?

Menstrualna kri, kri zaradi poškodbe, ali pa kri, ki je otroku stekla iz nosa na oblačilo. Zaupamo vam, kako hitro in enostavno odstraniti madeže krvi iz oblačil.

Nagradna igra: koliko pranj lahko naredite z dvolitrskim mehčalcem Sampy?

V Sampy nagradni igri smo vas spraševali, ali veste, koliko pranj lahko naredite z dvolitrskim mehčalcem Sampy? Pravilni odgovor je 80 pranj!

Sampy – izžrebali smo nagrajenko

March 31, 2020

sampy

Sampy se je v času koronavirusa odločil, da osreči tudi enega izmed uporabnikov. Na naši facebook strani ste lahko sodelovali v nagradni igri, zdaj pa z veseljem objavljamo nagrajenko tokratne nagradne igre!

Med vsemi, ki ste nam v komentar napisali kakšno lepo misel, objavili kakšno pozitivno sliko ali risbico vaših otrok, smo izžrebali srečneža, oziroma srečnico, ki prejme Sampy darilni paket mehčalcev!

PREDNOSTI MEHČALCEV SAMPY

  • Nežno, mehko perilo z več volumna
  • Dolgotrajen in prijeten vonj do naslednjega pranja
  • Olajša likanje in pospeši sušenje
  • Deluje antistatično
  • Prijazen do okolja in pralnega stroja
sampy mehcalec za perilo
Sampy mehčalci so prijazni do okolja in pralnega stroja.

Na naši Sampy Facebook strani smo prejeli ogromno vaših pozitivnih misli, sporočil, slikic in risbic in v veselje nam je, da ste z nami delili ljubezen in svoje trenutke. V teh časih prav vsi potrebujemo kakšen topel objem, pogled in pozitivno misel.

Seveda pa je lepo tudi, ko se zvečer pred televizijo stisnemo v sveže oprani in dišeči pižami. Zaradi Sampy mehčalcev so oblačila še posebej mehka.

Pa preidimo k srečni nagrajenki, ki prejme v naši nagradni igri PAKET SAMPY MEHČALCEV. Tokrat je bila sreča na strani gospe Zorice A. Nagrajenki iskreno čestitamo!

Preberite tudi

RSS
Instagram