Izžrebali smo nagrajenko Sampy

V junijski Sampy nagradni igri je bilo več kot sto sodelujočih. Nagrada pa gre žal v roke zgolj ene osebe. In kdo je nagrajenec, oziroma nagrajenka?

Znano je ime nagrajenke Sampy nagradne igre

V marčevski Sampy nagradni igri vas je bilo izjemno veliko število sodelujočih, za kar smo vam izjemno hvaležni. Sreča in s tem zmaga pa je bila na strani le ene nagrajenke, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy.

Sampy – izžrebali smo nagrajenko

March 31, 2020

sampy

Sampy se je v času koronavirusa odločil, da osreči tudi enega izmed uporabnikov. Na naši facebook strani ste lahko sodelovali v nagradni igri, zdaj pa z veseljem objavljamo nagrajenko tokratne nagradne igre!

Med vsemi, ki ste nam v komentar napisali kakšno lepo misel, objavili kakšno pozitivno sliko ali risbico vaših otrok, smo izžrebali srečneža, oziroma srečnico, ki prejme Sampy darilni paket mehčalcev!

PREDNOSTI MEHČALCEV SAMPY

  • Nežno, mehko perilo z več volumna
  • Dolgotrajen in prijeten vonj do naslednjega pranja
  • Olajša likanje in pospeši sušenje
  • Deluje antistatično
  • Prijazen do okolja in pralnega stroja
sampy mehcalec za perilo
Sampy mehčalci so prijazni do okolja in pralnega stroja.

Na naši Sampy Facebook strani smo prejeli ogromno vaših pozitivnih misli, sporočil, slikic in risbic in v veselje nam je, da ste z nami delili ljubezen in svoje trenutke. V teh časih prav vsi potrebujemo kakšen topel objem, pogled in pozitivno misel.

Seveda pa je lepo tudi, ko se zvečer pred televizijo stisnemo v sveže oprani in dišeči pižami. Zaradi Sampy mehčalcev so oblačila še posebej mehka.

Pa preidimo k srečni nagrajenki, ki prejme v naši nagradni igri PAKET SAMPY MEHČALCEV. Tokrat je bila sreča na strani gospe Zorice A. Nagrajenki iskreno čestitamo!

Preberite tudi

RSS
Instagram