Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Sampy – izžrebali smo nagrajenko

March 31, 2020

sampy

Sampy se je v času koronavirusa odločil, da osreči tudi enega izmed uporabnikov. Na naši facebook strani ste lahko sodelovali v nagradni igri, zdaj pa z veseljem objavljamo nagrajenko tokratne nagradne igre!

Med vsemi, ki ste nam v komentar napisali kakšno lepo misel, objavili kakšno pozitivno sliko ali risbico vaših otrok, smo izžrebali srečneža, oziroma srečnico, ki prejme Sampy darilni paket mehčalcev!

PREDNOSTI MEHČALCEV SAMPY

  • Nežno, mehko perilo z več volumna
  • Dolgotrajen in prijeten vonj do naslednjega pranja
  • Olajša likanje in pospeši sušenje
  • Deluje antistatično
  • Prijazen do okolja in pralnega stroja
sampy mehcalec za perilo
Sampy mehčalci so prijazni do okolja in pralnega stroja.

Na naši Sampy Facebook strani smo prejeli ogromno vaših pozitivnih misli, sporočil, slikic in risbic in v veselje nam je, da ste z nami delili ljubezen in svoje trenutke. V teh časih prav vsi potrebujemo kakšen topel objem, pogled in pozitivno misel.

Seveda pa je lepo tudi, ko se zvečer pred televizijo stisnemo v sveže oprani in dišeči pižami. Zaradi Sampy mehčalcev so oblačila še posebej mehka.

Pa preidimo k srečni nagrajenki, ki prejme v naši nagradni igri PAKET SAMPY MEHČALCEV. Tokrat je bila sreča na strani gospe Zorice A. Nagrajenki iskreno čestitamo!

Preberite tudi

RSS
Instagram