Objavljamo ime nagrajenke Sampy nagradne igre

Sampy Facebook nagradna igra je zaključena in moramo vas pohvaliti, da ste zahtevno nalogo nagradne igre dobro opravili.

5 velikih napak, ki jih delate pri pranju perila

sampy

Naše babice brez dvoma poznajo veliko trikov in pravil glede pranja perila. Celoten proces pranja perila je pomagala pospešiti in olajšati elektrika, z njo pa tudi izum pralnega stroja. Toda v trenutku, ko so in smo pričeli s pranjem oblačil v pralnem stroju, so se pričele pojavljati tudi “napake”, ki lahko uničijo tekstil. In s […]

Sampy – izžrebali smo nagrajenko

March 31, 2020

sampy

Sampy se je v času koronavirusa odločil, da osreči tudi enega izmed uporabnikov. Na naši facebook strani ste lahko sodelovali v nagradni igri, zdaj pa z veseljem objavljamo nagrajenko tokratne nagradne igre!

Med vsemi, ki ste nam v komentar napisali kakšno lepo misel, objavili kakšno pozitivno sliko ali risbico vaših otrok, smo izžrebali srečneža, oziroma srečnico, ki prejme Sampy darilni paket mehčalcev!

PREDNOSTI MEHČALCEV SAMPY

  • Nežno, mehko perilo z več volumna
  • Dolgotrajen in prijeten vonj do naslednjega pranja
  • Olajša likanje in pospeši sušenje
  • Deluje antistatično
  • Prijazen do okolja in pralnega stroja
sampy mehcalec za perilo
Sampy mehčalci so prijazni do okolja in pralnega stroja.

Na naši Sampy Facebook strani smo prejeli ogromno vaših pozitivnih misli, sporočil, slikic in risbic in v veselje nam je, da ste z nami delili ljubezen in svoje trenutke. V teh časih prav vsi potrebujemo kakšen topel objem, pogled in pozitivno misel.

Seveda pa je lepo tudi, ko se zvečer pred televizijo stisnemo v sveže oprani in dišeči pižami. Zaradi Sampy mehčalcev so oblačila še posebej mehka.

Pa preidimo k srečni nagrajenki, ki prejme v naši nagradni igri PAKET SAMPY MEHČALCEV. Tokrat je bila sreča na strani gospe Zorice A. Nagrajenki iskreno čestitamo!

Preberite tudi

RSS
Instagram