Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Septembrska Sampy nagradna igra prinesla srečo …

October 3, 2022

V našo tokratni Sampy nagradni igri, v kateri bomo nekoga izmed vas osrečili s Sampy darilnim paketom. Nekdo izmed vas bo prejel Sampy mehčalce, zaradi katerih bodo vaša oblačila nebeško mehka in prijetnega vonja.

Kdaj ste nazadnje uživali v prijetnem vonji pravkar opranih oblačil?

Z uporabo mehčalcev Sampy bodo vaša oblačila prijetne mehkobe in vonja, ki traja tedne. Svežina opranega perila vam bo polepšala trenutke, zato vam svetujemo uporabo mehčalcev, slovenskega proizvajalca Šampionka.

Mehčalci Sampy olajšajo likanje in pospešijo sušenje

Perilo, oprano z mehčalcem Sampy boste lahko zlikali hitreje, posebna formula pa omogoča tudi hitrejše sušenje vaših oblačil. Ob tem moramo poudariti, da so mehčalci Sampy prijazni do okolja in pralnega stroja.

Od prijetnih dejstev k še bolj veseli novici – KDO JE NAGRAJENEC?

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem, ki ste sodelovali v naši Facebook Sampy nagradni igri meseca septembra. Izmed vseh sodelujočih je bila sreča tokrat na strani Vande Švajger, ki ji ob tej priložnosti iskreno čestitamo. Nagrajenka Vanda prejme Sampy darilni paket.

Preberite tudi

RSS
Instagram