Septembrska Sampy nagradna igra prinesla srečo …

V našo tokratni Sampy nagradni igri, v kateri bomo nekoga izmed vas osrečili s Sampy darilnim paketom. Nekdo izmed vas bo prejel Sampy mehčalce, zaradi katerih bodo vaša oblačila nebeško mehka in prijetnega vonja. Kdaj ste nazadnje uživali v prijetnem vonji pravkar opranih oblačil? Z uporabo mehčalcev Sampy bodo vaša oblačila prijetne mehkobe in vonja, […]

Izžrebali smo nagrajenko Sampy

V junijski Sampy nagradni igri je bilo več kot sto sodelujočih. Nagrada pa gre žal v roke zgolj ene osebe. In kdo je nagrajenec, oziroma nagrajenka?

Septembrska Sampy nagradna igra prinesla srečo …

October 3, 2022

V našo tokratni Sampy nagradni igri, v kateri bomo nekoga izmed vas osrečili s Sampy darilnim paketom. Nekdo izmed vas bo prejel Sampy mehčalce, zaradi katerih bodo vaša oblačila nebeško mehka in prijetnega vonja.

Kdaj ste nazadnje uživali v prijetnem vonji pravkar opranih oblačil?

Z uporabo mehčalcev Sampy bodo vaša oblačila prijetne mehkobe in vonja, ki traja tedne. Svežina opranega perila vam bo polepšala trenutke, zato vam svetujemo uporabo mehčalcev, slovenskega proizvajalca Šampionka.

Mehčalci Sampy olajšajo likanje in pospešijo sušenje

Perilo, oprano z mehčalcem Sampy boste lahko zlikali hitreje, posebna formula pa omogoča tudi hitrejše sušenje vaših oblačil. Ob tem moramo poudariti, da so mehčalci Sampy prijazni do okolja in pralnega stroja.

Od prijetnih dejstev k še bolj veseli novici – KDO JE NAGRAJENEC?

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem, ki ste sodelovali v naši Facebook Sampy nagradni igri meseca septembra. Izmed vseh sodelujočih je bila sreča tokrat na strani Vande Švajger, ki ji ob tej priložnosti iskreno čestitamo. Nagrajenka Vanda prejme Sampy darilni paket.

Preberite tudi

RSS
Instagram