Kdo je nagrajenec adventne nagradne igre?

Obdarovanja v decembru so še posebej lepa, če so dana iz srca. Tudi Sampy nagrada, ki bo razveselila tokratnega nagrajenca, oziroma nagrajenko, bo dana z najlepšimi predprazničnimi željami. V tokratni adventni nagradni igri smo vas spraševali, katera je vaša največja predpraznična želja. Prejeli smo več sto odgovorov, nekdo izmed vas pa je pri tem imel […]

Septembrska Sampy nagradna igra prinesla srečo …

V našo tokratni Sampy nagradni igri, v kateri bomo nekoga izmed vas osrečili s Sampy darilnim paketom. Nekdo izmed vas bo prejel Sampy mehčalce, zaradi katerih bodo vaša oblačila nebeško mehka in prijetnega vonja.

Kdo je nagrajenec adventne nagradne igre?

December 12, 2022

Obdarovanja v decembru so še posebej lepa, če so dana iz srca. Tudi Sampy nagrada, ki bo razveselila tokratnega nagrajenca, oziroma nagrajenko, bo dana z najlepšimi predprazničnimi željami.

V tokratni adventni nagradni igri smo vas spraševali, katera je vaša največja predpraznična želja. Prejeli smo več sto odgovorov, nekdo izmed vas pa je pri tem imel tudi nekaj sreče in prejme Sampy darilni paket.

Kaj so prednosti, ki jih prinaša mehčalec Sampy

  • Nežno, mehko perilo z več volumna
  • Dolgotrajen in prijeten vonj do naslednjega pranja
  • Olajša likanje in pospeši sušenje
  • Deluje antistatično
  • Prijazen do okolja in pralnega stroja
sampy mehcalec za perilo
Mehčalci Sampy – Vrhunski slovenski proizvod

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem, ki ste sodelovali v naši Facebook Sampy adventni nagradni igri. Izmed vseh sodelujočih je bila sreča tokrat na strani Neje Meserko, ki ji ob tej priložnosti iskreno čestitamo. Nagrajenka Nejaprejme Sampy darilni paket.

Preberite tudi

RSS
Instagram