Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Kdo je nagrajenec adventne nagradne igre?

December 12, 2022

Obdarovanja v decembru so še posebej lepa, če so dana iz srca. Tudi Sampy nagrada, ki bo razveselila tokratnega nagrajenca, oziroma nagrajenko, bo dana z najlepšimi predprazničnimi željami.

V tokratni adventni nagradni igri smo vas spraševali, katera je vaša največja predpraznična želja. Prejeli smo več sto odgovorov, nekdo izmed vas pa je pri tem imel tudi nekaj sreče in prejme Sampy darilni paket.

Kaj so prednosti, ki jih prinaša mehčalec Sampy

  • Nežno, mehko perilo z več volumna
  • Dolgotrajen in prijeten vonj do naslednjega pranja
  • Olajša likanje in pospeši sušenje
  • Deluje antistatično
  • Prijazen do okolja in pralnega stroja
sampy mehcalec za perilo
Mehčalci Sampy – Vrhunski slovenski proizvod

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem, ki ste sodelovali v naši Facebook Sampy adventni nagradni igri. Izmed vseh sodelujočih je bila sreča tokrat na strani Neje Meserko, ki ji ob tej priložnosti iskreno čestitamo. Nagrajenka Nejaprejme Sampy darilni paket.

Preberite tudi

RSS
Instagram