Znano je, kdo prejme Sampy darilni paket

Jesen že trka na vrata in čas bo za menjavo garderobe! Poletna oblačila je potrebno pospraviti v omare ter jih nadomestiti z jesensko-zimskimi oblačili.

Znana je nagrajenka Pomladne Sampy nagradne igre

Na Facebook strani Sampy mehčalcev smo v aprilu objavili nagradno igro. Ob izjemno veliko sodelujočih pa se je zmaga nasmehnila srečnici, ki bo lahko oblačila prala z mehčalci Sampy. Mehčalci Sampy za mehko in dišeče perilo Pranje oblačil z mehčalci Sampy vam prinaša bolj mehko in dišeče perilo. Mehčalci Sampy imajo posebno formulo, zaradi katere […]

Ste vedeli, da obstaja zdravju škodljivo spodnje perilo?

January 9, 2018

Številni se pri nakupovanju spodnjega perila odločate le na podlagi estetike.. Za vaše zdravje je pomembno, da nosite spodnje perilo, ki vam ne bo povzročalo zdravstvenih težav. Kako ga izbrati?

Intimne predele naj prekriva bombaž

Do glivičnih okužb ali infekcij lahko pride, če na intimnem predelu ni tkanine iz bombaža. Bombaž namreč omogoča dihanje koži in tako zmanjšuje možnost za nastanek bolezni. Drugi del perila, ki ne pokriva intimnega predela je lahko tudi iz drugih materialov.

Tanga hlačke

Pri nakupu tanga hlačk bodite pozorni, da le te niso premajhne. Vrvica, ki potega od vagine v smeri hrbta je lahko prenašalec številnih glivičnih okužb. Zato lahko zelo hitro pride do vnetja mehurja in okužbe sečil.

Hlače za oblikovanje postave

Zaradi takih hlač lahko pride do motenj v prekrvavitvi. Ženske trdijo, da v rokah in nogah večkrat občutijo mravljince. Strokovnjaki pravijo, da se lahko pojavi tudi zgaga, saj hlače pritiskajo na želodec in črevesje.

Ne bodite brez spodnjega perila

Velika večina hlač je narejena tako, da imajo ravno na intimnem predelu zelo agresivne šive, ki preprečujejo, da bi se blago razparalo. Ta šiv pa ob neuporabi spodnjega perila lahko povzroča ranice na intimnih delih telesa.

Na splošno pa strokovnjaki svetujejo, naj si spodnje perilo, če je le mogoče, zamenjajte dvakrat na dan. Dodajamo še, da je priporočena uporaba kvalitetnega pralnega praška, za bolj mehko in dišeče perilo pa uporabite mehčalce Sampy.

Preberite tudi

RSS
Instagram